На главную страницуФорумВопрос-ответКарта сайта
ПРО НАС СТРУКТУРА ПАЛАТИ ПАРТНЕРСТВО НОВИНИ СТАТТІ ЗАХОДИ КОНТАКТИ ВИБОРЧИЙ ПРОЦЕС ЛЮСТРАЦІЯ
Послуги Палати
Принципи надання послуг
Цінова політика
Перелік послуг
Cпецифіка наших послуг
Проекти
Відкриті проекти
Проекти з паролем
Департаменти
Департамент надро- і природокористування, аграрних і земельних відношень і нерухомості
Департамент фінансового, адміністративного, господарського, корпоративного, цивільного права і аудита
Департамент кримінального права і невідкладної правової допомоги
Департамент міжнародного і міжнародного економічного права
Департамент конституційного права та виборчого процесу
РЕГІОНАЛЬНІ ВІДДІЛЕННЯ
ON-LINE КОНСУЛЬТАЦІЇ
Оподаткування спадщини
Ордер адвоката
Чи правомірні вимоги МВС про обовязківість друкування заяв та талонів при реєстрації чи знятті з реєстрації місця проживання, інших правочинах?
Чи потрібно змінювати права при зміні прізвища?
Аренда земельного паю: юридичні тонкощі користування
Як отримати реєстрацію за місцем вашого фактичного проживання?
Процедура дематеріалізації випуску акцій: порядок проведення, строки та можливі труднощі
Як продати квартиру, в якій була зроблена самостійна перебудова?
Обіг наркотичних речовин: закон і порядок
Закони України
Укази та розпорядження Президента України
Постанови та Розпорядження Кабінету Міністрів України
Накази
Двосторонні міжнародні договори









ДФС розповіла про документи про походження товарів, що застосовуються в рамках Угоди про асоціацію

Державна фіскальна служба в листі № 47068/7 / 99-99-25-02-03-17 роз'яснила, які документи про походження товарів застосовуються в рамках Угоди про асоціацію між Україною, з одного боку, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії та їх державами-членами, з іншого боку, від 27 червня 2014 року.

Відповідно до вимог пункту 1 статті 29 Глави 1 розділу IV Угоди кожна Сторона зменшує або скасовує ввізні мита на товари, що походять з іншої Сторони згідно з графіками, встановленими в Додатку 1-А до Угоди. Положення цієї глави застосовуються до торгівлі товарами, що походять з території Сторін.

«Походження» означає, що товар підпадає під правила походження, викладені в протоколі 1 до цієї Угоди («Про визначення концепції« походження товарів »і методів адміністративного співробітництва») (Протокол 1). Відповідно до пункту 1 статті 16 Протоколу 1 товари, що походять з Європейського Союзу, і товари, що походять з України, після ввезення в Україну або ЄС, відповідно, підпадають під дію цієї Угоди за умови подання одного з таких документів:

(а) сертифікат з перевезення товару EUR.1, зразок якого наведено у Додатку III до цього Протоколу; або

(b) у випадках, зазначених у статті 22 (1) цього Протоколу, - декларація, надалі буде іменована «декларацією інвойс», надана експортером до інвойсу, повідомленню про доставку або будь-якому іншому комерційному документом, який описує розглянуті товари досить докладно для того , щоб їх можна було ідентифікувати; текст декларації інвойс наведено у Додатку IV до цього Протоколу.

Статтею 22 Протоколу 1 встановлені вимоги до складання експортером декларації інвойс, зазначеної у статті 16 (1) (b) цього Протоколу, декларації, отримуєте замовлення інвойс може бути складена:

(a) затвердженим експортером у розумінні статті 23 цього Протоколу, або

(b) експортером будь-якої партії товару, що складається з одного або декількох місць товарів, що походять з певної країни, сукупна вартість яких не перевищує 6 тис. євро.

Складання декларації інвойс здійснюється експортером шляхом штампування, машинописній або поліграфічного друку на інвойсі, повідомленні про доставку чи іншому комерційному документі декларації, текст якої наведено у Додатку IV до цього Протоколу, з використанням однієї з мовних версій, викладених у цьому Додатку (всього 24 мовні версії), і відповідно до чинного законодавства країни експорту. Декларація складається від руки чорнилом і друкованими літерами.

Припускається складання декларації інвойс на інвойсі, повідомленні про доставку чи іншому комерційному документі разом з іншими товарами, які не користуються преференціями зі сплати мита відповідно до вимог Угоди або походженням з третіх країн. У цьому випадку експортером повинно бути вказано, на які товари поширюється декларація інвойс.

Не допускається створення декларації інвойс на транспортних документах перевізників.

Декларації інвойс повинні бути власноручно підписані експортером, їх склала. Однак затверджений експортер в розумінні статті 23 цього Протоколу не повинен підписувати такі декларації, якщо він надав митним органам країни експорту письмове зобов'язання нести повну відповідальність за всі декларації інвойс, в яких він вказаний, так, як ніби вони підписані ним власноручно.

У декларації інвойс не вимагається проставлення печатки експортера.

У декларації інвойс вказується назва однієї з країн ЄС або повна назва «Європейський Союз» або скорочена назва «ЄС» походження товарів.

Декларація інвойс може бути складена експортером тоді, коли товари, яких вона стосується, експортуються або після експорту за умови подання цієї декларації в країні імпорту не пізніше ніж протягом двох років після імпортування товарів, яких вона стосується.

Сайт "ЮРЛИГА"


підбірка нормативно-правових актів, якими регулюються питання соціального захисту переселенців, надання їм різних видів пільг та державної допомоги.
Детальніше


Афоризми
Сбор налогов становится кражей, когда их собирают не в целях обеспечения средств сохранения государства и упрочения его счастья. Король является разбойником и взяточником, если он применяет силу, чтобы вырвать имущество у народа, не обеспечивая ему взамен никаких выгод и преимуществ
Поль Анри Гольбах (1723-1789 гг.), французский философ.

Відгуки і рекомендації
Надія Беженар
директор ТОВ «Аудиторська компанія "Українська консалтингова група»
Не секрет, що багато в чому успіх компанії залежить від партнерських відносин. Звертаючись за правовою допомогою до фахівців Національної правової палати, ми довіряємо не лише рішення свого питання, а, в першу чергу, покладаємося на професіоналізм, гнучкий підхід до наших побажань і відповідальність у роботі.
Детальніше


Як позначиться на результатах місцевих виборів введення мажоритарної системи?
Не змінить ситуацію
Склад рад стане "чистіше"
Необхідна змішана система виборів



Особистий кабінет

Логін
Пароль
 



  Надрукувати

© 2007-2008 Copyright Национальная Правовая Палата. Использование материалов данного сайта допускается только при наличии письменного разрешения
Разработка сайта - CodEX World Studio