СОЦІАЛЬНІ ПРАВА І ГАРАНТІЇ УЧАСНИКІВ АТО 

- підбірка нормативно-правових актів, якими регулюються питання соціального захисту учасників АТО, військовослужбовців та членів їх сімей, мобілізованих, надання їм різних видів пільг та державної допомоги, у тому числі військовослужбовцям, які отримали поранення, і сім'ям загиблих в ході проведення АТО, членам сімей осіб, смерть яких пов'язана з участю у масових акціях громадського протесту, що відбулися у період з 21 листопада 2013 по 21 лютого 2014 року, та нагороджені орденом Героїв Небесної Сотні. 

Разом ми переживаємо найскладніший етап у долі нашої держави. Місяці на Сході України продовжується Антитерористична операція. На превеликий жаль, за весь цей період Україна зазнала великих втрат, яких нічим виміряти не можна - загинули кращі українські сини, батьки, чоловіки, чимало вояків поранені. Мільйони мирних жителів сходу змушені покидати рідну домівку, щоб вижити і зберегти життя своїх рідних. 

Маємо надію, що поради та знання, зібрані у брошюрі, допоможуть забезпечити дотримання конституційних прав і гарантій наших громадян на соціальний захист держави. Ми готові надати правову допомогу у Національній правовій палаті.

Брошюру можна безкоштовно отримати у офісі Національної правової палати, пунктах допомоги волонтерських організацій, які підтримали проект або завантажити з сайту елетронну версію. Брошюра також доступна у мережі Facebook.


З повагою,

Володимир Гошовський

доктор юридичних наук, адвокат


Адрес этой страницы: http://www.npp.com.ua/news/3089.html

 - .  Rambler's Top100