Як оформлюють матеріали про адмінправопорушення при держреєстрації?

 Сьогодні, 30 серпня, набрала чинності Інструкція з оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення в сфері державної реєстрації.

Інструкція встановлює порядок складання протоколів про адмінправопорушення, оформлення та зберігання матеріалів справ про адмінправопорушення уповноваженими на те посадовими особами управлінь юстиції в АР Крим, в областях, містах Києві і Севастополі та подання органам, уповноваженим розглядати справи про адмінправопорушення, протоколів та матеріалів справ, відповідальність за скоєння котрих передбачена частинами першою - четвертою статті 166-11 і статтею 166-23 КУпАП.

Повноваженнями зі складання протоколів наділені секретарі комісії з розгляду скарг в сфері державної реєстрації, а у випадку відсутності секретаря - особа, яка виконує його обов'язки.

Якщо правопорушення здійснене декількома особами, протокол складається на кожну особу окремо. У випадку здійснення однією особою декількох окремих адміністративних правопорушень протоколи складаються по кожному із здійснених правопорушень.

Сайт "ЮРЛИГА"


Адрес этой страницы: http://www.npp.com.ua/news/3691.html

 - .  Rambler's Top100