Кабмін визначив пріоритетні сфери діяльності для реформування

 Розпорядженням Кабміну від 8 серпня № 612 затверджений перелік деяких пріоритетних сфер діяльності, для реалізації держполітики в котрих необхідне прийняття урядового рішення.

Так, Мінфіну доручено розробити ініціативу в сфері реформування податкової системи, МОЗ - відносної модернізації системи фінансування охорони здоров'я, Мінрегіонрозвитку - з реалізації урядової політики в сфері теплоенергетики, Мінприроди - запропонувати реформування системи держнагляду в сфері охорони навколишнього природного середовища, а також системи надрокористування.

Мінінфраструктури доручено розробити проект відновлення мережі автомобільних доріг та формування якісної нової системи управління і фінансування дорожнього господарства, реформування з/д транспорту, здійснення контролю за рухом вантажного транспорту на дорогах загального користування, приєднання України до Євпропейського авіаційного простору, удосконалення системи держуправління на морському та річковому транспорті і в галузі торговельного судноплавства.

Міністерству культури Кабмін доручив розробити нові підходи до сприйняття державної мови, Мінінформполітики - запропонувати шляхи реформування системи іномовлення, Міністерству іноземних справ - реформування дипломатичної служби, Міносвіти - концепцію нової української школи.

Відповідно документу, Мінагрополітики повинно запропонувати уряду рішення в галузі приватизації і ефективності управління державними активами в агропромисловому комплексі, а також в сфері земельної реформи, держпідтримки господарства.

А державній аудиторській службі доручено опрацювати питання реформування системи державного внутрішнього фінансового контролю на 2016-2020 роки.

Сайт "ЮРЛИГА"


Адрес этой страницы: http://www.npp.com.ua/news/3692.html

 - .  Rambler's Top100