Частину субсидії, що залишилась, можна використати в наступному опалювальному сезоні

 Субсидія на сплату житлово-комунальних послуг призначається за спеціальним нормативом опалення, котрі встановлені на місяць. Отримувач субсидії  сплачує фактичну вартість спожитих послуг з урахуванням призначеної субсидії.

Якщо вартість спожитої послуги менше розміру субсидії, то в цьому місяці споживач може не оплачувати рахунки, а залишок невикористаної субсидії може використати в наступних місяцях.

Після закінчення опалювального періоду суми невикористаних субсидій на оплату опалення повертаються в бюджет. При цьому на особистому рахунку отримувача субсидії залишається частина невикористаної суми субсидії в еквіваленті вартості 100 куб.метрів газу або 150 кВт/год електроенергії, якщо вона використовується для опалення. Даний залишок може бути направлений на оплату послуг в майбутньому.

Сім'ям, котрим субсидія нарахована "заднім числом" (наприклад, в квітні з січня) і котрі сплачували рахунки за комунальні послуги без урахування субсидії, в результаті чого у них на рахунках виникла переплата за рахунок власних платежів, можуть використати її коли завгодно - така переплата в державний бюджет повертатись не буде.

Сайт "ЮРЛИГА"


Адрес этой страницы: http://www.npp.com.ua/news/3835.html

 - .  Rambler's Top100