Апеляційні господарські та адмінсуди не працюють - судді переведені

Наказами Президента від 28 вересня №295/2018 та №296/2018 відповідно судовій реформі передені судді апеляційних адміністративних та апеляційних господарських судів.

Судді Донецького, харківського апеляційного господарського суду переведені на роботу на посадах суддів Східного апеляційного господарського суду.

Судді Дніпропетровського апеляційного господарського суду переведені на роботу на посадах суддів Центрального апеляційного господарського суду.

Судді Одеського апеляційного господарського суду - на роботу на посадах суддів Південно-Західного апеляційного господарського суду.

Судді Київського апеляційного господарського суду - на роботу на посадах суддів Північно-Західного апеляційного господарського суду.

Судді Рівенського апеляційного адміністративного суду- на роботу на посадах суддів північно-Західного апеляційного господарського суду.

Судді Львівського апеляційного господарського суду - на роботу на посадах Західного апеляційного господарського суду.

В свою чергу, судді апеляційних адміністративних судів переведені в перший, Третій, П'ятий, Шостий, Сьомий, Восьмий апеляційні адміністративні суди.

У звязку зі створенням нових судів та передачею справ судові засідання, призначені в ОААС на першу половину жовтня 2018 відмінені. Про відміну судових засідань з 1 жовтня повідомили і в Дніпропетровському апеляційному госсуді. Про перенесення справ, розгляд котрих було призначено з 1 по 11 жовтня, повідомили також в Донецькому апеляційному адмінсуді.

Сайт "ЮРЛИГА"

Адрес этой страницы: http://www.npp.com.ua/news/3973.html

 - .  Rambler's Top100